در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

شخصی هنگام خارج کردن وانت خود از پارکینگ به علت بلند بودن اتاق و گیر کردن به در پارکینگ, روی در پشت ایستاده تا کمک فنر بخوابد و ماشین خارج شود, به علت سهل انگاری متاسفانه سر ایشان بین اتاق و لبه ی در گیر کرده و از ناحیه سر و صورت دچار جراحت شده اند, بیمه ی ثالت ایشان از شرکت بیمه کوثر می باشد, آیا امکان اخذ خسارت از شرکت وجود دارد؟

بیمه گذار شخص خسارت دیده, مالک پدر ایشان و راننده همسایه ایشان می باشد!
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

افردای که در پشت وانت و محل بار خودرو سوار خواهند شد شامل بیمه شخص ثالث نخواهند شد ولی زیان دیده حتی اگر خود بیمه گذار همه باشد در پشت وانت سوار شده باشد شخص ثالث حساب خواهد شد و می تواند خسارات خود را از صندوق دریافت کند ولی بعدا از راننده مقصر که همسایتون هست دریافت خواهد شد