در دیه و بیمه خودرو توسط
آيا به خانواده سرنشين كنار راننده (شاگرد) در ماشين وانت پيكان كه بخاطر چپ شدن خودرو فوت كرده، خسارت و ديه تعلق مي گيرد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام  مطابق ماده ی 1 قانون جدید ثالث، همه ی زیان دیدگان به جز راننده ی مسبب حادثه ثالث محسوب می شوند. خسارت وارده به اشخاص ثالث در صورت وجود بیمه نامه ی معتبر در چارچوب این قانون توسط بیمه گر جبران می شود. در صورت فقدان بیمه نامه ی معتبر صندوق تامین خسارات بدنی خسارت را جبران و مطابق ضوابط صندوق بازیافت می کند.