در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام پدر من سن57 و سابقه بیمه 25سال را داره وسال گذشته اسفند ماه از کار اخراج شده بدلیل تعدیل نیرو ولی بیمه بیکاری بهش تعلق نگرفته چون یک ماه حق بیمش رو کارفرما واریز نکرده واز پدر من هم امضاء تسویه حساب را گرفته

 الان راهنمایی که شما میکنید چیه .ممنون اگر میشه جواب رو به ایملم  هم بفرستید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه پدر شما از محل کار اخراج شده باشد فقط به مدت یکماه فرصت دارید نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمائید و پس از گذشد مدت مذکور نمیتوان از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمود.