در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
16سال سابقه بیمه نیروهای مسلح دارم در سال 84درناجا بازخرید شده پول بیمه ام را نگرفته 1سال است برابر ماده 30قانون 4وتوسعه وماده147بیمه شدگان خویش فرما بنا به دعوت همین سازمان نیروهای مسلح ماهیانه 200هزار پرداخت میکنم اخیرا طی گزارشی تقاضای 1،انتقال 5سال سابقه تامین اجتماعی به این بیمه رانموده وحاضر به پرداخت ماوالتفاوت بودم و

2.تقاضای وا ریز یکجا خلاخدمتی یعنی ازسال 84که بازخرید شدم تاسال 94که طبق دعوت بخشنامه شروع به ادامه بیمه خویش فرما نموده که درجواب نامه دادند که با توجه به همون ماده 30 واریز یکجا خلا خدمتی میسر نیست و

3.باتوجه به اینکه بعد از انفصال خدمتی 5سال بیمه پردازی در تامین اجتماعی داشته ادامه عضویت در نیروهای مسلح امکان پذیر نیست ونسبت به انتقال بیمه ام به تامین اجتماعی اقدام کنم

حال عاجزانه تقاضای راهنمایی راداشته وباید چکار وکجا شکایت کنم  نایبدالزیارت شما مشاوران محترم هستم زندگی ام دارد تباه میشود
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

سوال شما کمی نامفهوم می باشد

اگر در حال حاضر بیمه تامین اجتماعی هستید و درخواست انتقال حق بیمه را دارید به شعبه مربوطه قسمت امور فنی بیمه شدگان مراجعه ( با در دست داشتن مدارک کپی شناسنامه ، کارت ملی ، حکم استخدام در نیروهای مسلح و حکم رهایی) و فرم انتقال کسور را تکمیل نمایید