در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بیمه سرقت با شکست حرز ، در پوشش های جنبی بیمه آتش سوزی می باشد .

سرقت در موارد زیر با شکست حرز تلقی می‌شود:
الف‌ـ بالا رفتن سارق از نردبان، طناب یا حتی وسائل خود خانه مانند پله‌های اضطراری (سارق از وسائلی برای ورود به محل سرقت استفاده می‌کند)
ب‌ـ باز کردن در با کلید تقلبی و سایر ابزار و آلاتی که به‌طور عادی برای باز کردن قفل به‌کار نمی‌رود.
پ‌ـ ورود به محل بیمه شده مشروط بر این‌که سرقت شبانه اتفاق افتاده باشد.
ت‌ـ ورود به محل بیمه‌شده و تهدید بیمه‌گذار، افراد خانواده و مستخدمان بیمه‌گذار، به‌طوری‌که جان‌ آنها در معرض خطر قرار گیرد.
ث‌ـ دزدی هنگام آتش‌سوزی و انفجار بیمه نیست.