در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام من با یک شرکت به صورت نماینده فروش همکاری می کردم که بعد از یه مدت به خواسته مدیر عامل کار فنی انجام دادم به اعزای آن قول رد شدن بیمه گرفتم ولی در مدت 3/5 سال بیمه من رد نشد و سابقه بیمه هم ندارم و وقتی درخواست بیمه کردم سهم فروش من هم متوقف کرد و نزدیک 6 میلیون تومن پول فروش من هم نداد با توجه به استشهاد 400 مشتری مبتنی بر انجام کار فنی و معرفی به عنوان کارمند از طرف شرکت فوق میتوانم برای حق بیمه علیه کارفرما اقدام کنم و سهم فروش خود را چگونه باید دعوی کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه کارگر می باشد و شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت حق بیمه خود اقدام نمائید و در خصوص پورسانت حاصل از فروش ، در صورتیکه مستندات و قرارداد دارید میتوانید در اداره مذکور اقدام نمائید.