در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من بادوماشين  كه  هردوتاشون ماله  يه  نفر تصادف كردم  كه اونا  پارك كرده  بودند  وماشين  منم  بخاطر لغزندگي  جاده  به  اونا  خورده صاحب اين  ماشينا  كه  گرون قيمتم  هستن  بيشتر  از  اونكه  ضرر ديده  رو  ميخواد  چيكار  كنم بيمه  هم ميگه  سقف  من  كمه وميتونم 6 ميليون  بدم  خسارت  براورد  شده برا  يكي  از ماشينا  تو  بيمه 84/000/000 ريال  براورد شده   باتشكر
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
شرکت بیمه شما تا سقف تعهد مالی  را پرداخت خواهد کرد الباقی شما  باید خودتان پرداخت نمائید

اگر خسارت تان جرحی بود  تا سقف بیمه پرداخت میشد الباقی  از صندوق خسارت بیمه  پرداخت میکند به زیان دیده  و از مقصر به طور اقساط بلند مدت دریافت خواهد نمود.