در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)

در تصادفات درصدی جهت تشکیل پرونده بیمه شخص ثالث مالی چه مدارکی می بایست اخذ نمود؟

1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
1- کروکی پلیس راهور ناجا

در تصادفاتي كه هر يك به ميزان درصد قابل تفهيم مقصر شناخته مي‌شوند كروكي اكثراً بصورت غير سازشي ترسيم مي‌گردد. حال چنان‌چه كروكي بصورت سازشي ترسيم شده باشد ارائه اصل آن به همراه مابقي مدارك به شرح ذيل كفايت مي‌كند و در صورتي كه كروكي بصورت غيرسازشي ترسيم گردد و پرونده جهت سير مراحل ديگر از جمله رسيدگي به خسارت جرحي به دادسرا ارسال شده باشد ضمن دريافت مدارك مورد نياز به شرح ذيل، اوراق ديگر از جمله، صورت‌جلسه تنظيم شده توسط عوامل انتظامي و اوراق‌هاي بازجوئي (طبق رويه) مي‌بايست اخذ شود.

نكته قابل تعمل در تصادفات درصدي كه كروكي بصورت غير سازشي ترسيم مي‌گردد اين مي‌باشد كه طرفين حق اعتراض به نظريه كارشناس بدوي و يا هيئت كارشناسي را دارند و اين موضوع تا زماني پا بر جاست كه سهم تقصير به طرفين تفهيم نشده باشد و ميزان تقصير را نپذيرفته باشند، در نتيجه در كروكي غير سازشي جهت حفظ منافع شرکت حتماً مي‌بايست برگه تفهيم كروكي اخذ شود.

2- نظریه هیأت‌های کارشناسان رسمی دادگستری (در صورت اعتراض به کروکی اولیه).

3- تصویر بیمه‌نامه‌های معتبر شخص ثالث اتومبیل طرفین حادثه.

4- تصویر کارت مشخصات خودرو طرفین حادثه.

5- تصویر گواهینامه راننده یا رانندگان حین حادثه.

6- تصویر شناسنامه مالکیت خودرو زیان‌دیده.

7- فاکتور اجرت تعمیرات و قیمت لوازم تعویضی.

8- اصل کوپن (برش) بیمه‌نامه شخص ثالث اتومبیل مقصر.

(مدارک اخذ شده از دادگاه یا پاسگاه می‌بایست برابر با اصل شده باشند)