در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام بنده خودرو خود را که بیمه بدنه بوده فروختم ولی بیمه بدنه نزدخود نگه داشته ام برای بازخریدان ولی بامراحعه به نمایندگی بیمه جهت بازخریدان می گویند بازخرید شامل بیمه نامه نمی شود چون شما یک بار استفاده کرده اید مخواستم ببینم ایا در بیمه چنین قانونی است لطفا بنده راجهت بازخرید بیمه راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
باسلام
نماینده میتواند بیمه نامه را به صورت کوتاه مدت ابطال نمایید و حواله مبلغ برگشتی به شما تحویل نماید
اما به سود شماست بیمه نامه به صورت تعلیق شود تا زمان محدودی  و شما ماشین جدیدی به بیمه معرفی کنید  تا بیمه نامه قبلی به صورت روز شمار ابصال شود تا کمتر از مبلغ شما نسبت به فسخ کوتاه مدت   کم شود.