در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

من امروز يه ٢٠٦ sd v8 صفر خريدم كه گارانتي هم داره

حالا ميخوام بيمه بدنش هم بكنم ميخواستم خواهش كنم راهنماييم كنيد بدونم بيرون بيمش كنم بهتره يا براش كارت طلايي بگيرم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

بیمه بدنه

پرداخت خسارت بدون کروکی فقط یکبار در طول مدت اعتبار بیمه نامه میسر است .

کارت طلایی ایران خودرو

محدودیتی برای پرداخت خسارت بدون کروکی وجود ندارد .

بیمه بدنه

بازدید سلامت خودرو پس از هر بار دریافت خسارت برای ادامه اعتبار بیمه نامه الزامیست .
کارت طلایی ایران خودرو

فقط برای خسارت های بالاتر از ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال بازدید سلامت نیاز دارد .
فرانشیز بیمه بدنه به شرح زیر می باشد :

.حادثه اول : ۱۰% و حداقل ۵۰۰.۰۰۰ ریال
.حادثه دوم : ۲۰% و حداقل ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال
.حادثه سوم : ۳۰% و حداقل ۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال

مزیت کارت طلایی ایران خودرو :
مبلغ حداقل فرانشیز وجود ندارد .
بیمه بدنه

در صورت افزایش ارزش وسیله نقلیه ، در صورت بروز خسارت ، تا سقف سرمایه درج شده در بیمه بدنه ، خسارت قابل پرداخت است . (در صورتیکه در زمان بروز حادثه ، قیمت روز بازار خودرو نسبت به قیمت بیمه شده آن بالاتر باشد ،خسارت تا سقف سرمایه درج شده در بیمه بدنه پرداخت می شود )
کارت طلایی ایران خودرو

در صورت افزایش قیمت خودرو ،تاثیری در افزایش سقف قابل پرداخت خسارت ندارد .

اطلاعات تکمیلی در :

مزایای کارت طلایی ایران خودرو نسبت به بیمه بدنه