در بیمه بیکاری توسط
با سلام

در تاریخ 11 مرداد بعلت تعطیلی کارگاه بیکار شدم و این تاریخ در حکم اداره کار هم درج گردیده (تاریخ صدور حکم 30 شهریور ماه)ولی کارفرما برای شهریور ماه سه روز بیمه رد کرده و تاریخ ترک کار و هم آخر شهریور زده

لازم بذکر است بازرسی شعبه تامین اجتماعی تاریخ منحل شدن کارگاه رو 24 شهریور طی بازدیدی که داشتن اعلام کردن

الان اداره بیمه شهرستان تاریخ ترک کار درج شده در حکم اداره کار رو قبول نداره و برای همین حدود 51 روز از سابقه بیمه  و بیمه بیکاری بنده از 11 مرداد تا 31 شهریور بعلت اهمال کارفرما پایمال شده

آیا راهی برای اعتراض به این قضیه وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هرچند کارفرما دراعلام دقیق تاریخها کوتاهی کرده است.ولی در هر صورت ملاک رای اداره کار میباشد.وشعبه بیمه موظف به تمکین از آرا  اداره کار میباشد.