در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام
حدودا ۳ سال سابقه بیمه دارم و در کارگاه آخر حدود ۱ سال و نیم کار کردم اما امروز که سابقه را دیدم تو کارگاه آخر ۱۷ روز که استعلاجی رفتم و بیمه برام بیمه رد کرد کارفرما تو این ماه حدود ۵ روز بیمه برام رد کرده و با ۱۷ روز استعلاجی شد ۲۲ روز آیا چون بیمه یکی از ماه ها کامل پرداخت نشده بیمه بیکاری تعلق میگیره؟ یا نمیدهند؟
1 پاسخ
توسط (190 امتیاز)
سلام.طبق قانون کار باید زمانی که اقدام به دریافت بیمه بیکاری میکنی 6 ماه قبلش به طور کامل براتون بیمه رد شده باشه اگر این وقفه ای که میگید طی شش ماه اخیر صورت گرفته متاسفانه بیمه بیکاری بهتون تعلق نمیگیره مگر اینکه کارفرما به ناحق بیمه براتون رد نکرده باشه در این صورت میتونین شکایت کنین تا براتون بیمه رد بشه و بیمه بیکاریتونم اکی میشه.