در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام . وخسته نباشید . میخواستم یه سوال خدمتتون عرض کنم اگه میشه لطفا پاسخ دهید.

میخوام برای کار افتادگی اقدام کنم . چهارتا انگشتم دست چپم موقع کار درشرکت رفت زیر دستگاه پرس و از بند دوم قطع شد. آیا کمیسیون پزشکی چند درصد برام کار افتادگی میزند. وآیا کار افتادگی کلی . یا جزئی ویا غرامت نقص عضو میشم ؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید اطلاعات خاصی درباره بیمه ندارم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت حادثه حین کار کمیسیون پزشکی میزان حادثه را بررسی و طبق ان میتوانید از کار افتادگی براساس میزان درصد تعلق گرفته بگیرید حوادث حین کار دارای کار افتادگی جزیی و کلی بوده و تعلق میگیرد