در دیه و بیمه خودرو توسط
خودروی من در پارکینگ شیب دار سر خورده و از قسمت گلگیرعقب و چراغ عقب با دیوار برخوردو آسیب دیده با توجه به اینکه یکبار ازخسارت بدنه بدون کروکی استفاده کرده ام . آیا افسر کروکی برای این حادثه به من می دهد.لطفا راهنمایی بفرمایید؟
1 پاسخ
توسط
در خصوص اینکه افسر محترم کروکی می دهند یا خیر نمی توانم اظهار نظر کنم اما برای پرداخت خسارت با توجه به شرایط اعلامی باید کروکی ارائه نمایید.