در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام، ميخواستم بدونم براى تغيير پرداخت بيمه عمر از ماهانه به سالانه ،بايد يكسال پرداخت ماهانه تمام بشه بعد اقدام به تغيير بكنيم يا هر موقع ميتونيم اقدام كنيم؟با توجه به اينكه من بيمه ماهانه پرداخت ميكردم ،بعداز تغيير بايد ابتداى سال هزينه سالانه پرداخت بشه يا انتهاى سال قرداد؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

براي تغيير روش پرداخت از ماهانه به سالانه مي بايست سر سال بيمه اي اين تغيير اعمال شود.

براي مثال اگر تا الان ٣ حق بيمه ماهانه را داده باشيد براي تغيير روش پرداخت مي بايست ٩ حق بيمه ديگر پرداخت شده باشد تا تغيير بتواند اعمال شود. و همچنين پس از تغيير مي بايست كل حق بيمه سال بعد را ابتدا پرداخت كنيد.

مثال:

وقتي ١٢ حق بيمه سال رو داديد مثلا هر ماه ١٠٠ هزار تومان. براي تغيير روش به سالانه بايد ١٢٠٠٠٠٠ تومان به عنوان حق بيمه ي بعدي پرداخت كنيد تا سال بعد كه دوباره حق بيمه كل سال بعد را مي دهيد.

اميدوارم تونيته باشم راحت توضيح داده باشم.

اگر سوالي بود در خدمتتون هستم.