در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بیمه عمر مادام العمر مستمری بازنشستگی پرداخت می کند یا اینکه تا سن خاصی هست؟ مثان تا 90 سالگی پرداخت کنند ؟
3 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود

در انتهای قرارداد مبلغی به عنوان اندوخته شما وجود دارد که می توانید به صورت یکجا برداشت کنید یا اینکه در صورتیکه به سن 50 سال رسیده باشید و حداقل 10 سال پرداخت کرده باشید شرایط دریافت مستمری را خواهید داشت که مستمری دو نوع است: مادام العمر و مدت معین ، پایان قرارداد هرچیزی که شما انتخاب بفرمایید رقم آن محاسبه و پرداخت می گردد.

موفق باشید