در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام

آیا سنوات به کسی که کمتر از یک سال جایی کار کرده است تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
مطایق ماده ۲۴ قانون کار درازای یکسال کارکرد کامل معادل یکماه آخرین حقوق پایه پرداختی بعنوان مزایای پایان خدمت تعلق میگیرد .. درحال حاضر مراجع حل اختلاف برای کارکردکنترازیکسال نیز به نسبت مدت کارکرد مزایای پایان خدمت درنظرمیگیرند و محاسبه میکنند ..
موفق باشید