در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
مدارك لازم جهت صدور اولین دفترچه بیمه تامین اجتماعی ویژه بسیجیان چیه
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام
بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی پس از واریز اولین لیست حق بیمه و بیمه شدگان غیر اجباری پس از واریز اولین فیش حق بیمه صادره از شعبه (پس از وصول) می توانند با در دست داشتن مدارک ذیل نسبت به صدور دفترچه درمانی برای خود و افراد تحت تکفل اقدام نمایند
1_ اصل شناسنامه و کارت ملی بیمه شده اصلی
2_ اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی همسر و فرزندان*
3_دو قطعه عکس برای کلیه اعضای خانواده (برای فرزندان بالای دو سال)
4_ تکمیل فرم مشخصات (فرم شماره 1) که می توان از قسمت نامنویسی شعبه تهیه نمود
*نکات مهم
-گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بعد از 22سالگی به بعد از مؤسسات رسمی آموزشی معتبر، از مدارک لازم برای صدور دفترچه درمانی بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر می باشد
-در صورت درخواست صدور دفترچه برای همسر بیمه شده اگر همسر قبلا دفترچه از پدر نموده باشد برگ ابطال دفترچه صادره از شعب تامین اجتماعی مورد نیاز خواهد بود.
-اگر از کارگاه قبلی دفترچه بیمه در اختیار داشتید و اعتبار آن خاتمه یافته حتما برای صدور دفترچه جدید، دفترچه قبلی را همراه داشته باشید چرا که در غیر این صورت هزینه و تعهد نامه المثنی را تقبل خواهید نمود
- نحوه صدور دفترچه برای والدین متکفل قبلا در همین رسانه توضیح داده شده که می توانید با مراجعه به قسمتهای قبل از جزئیات آن اطلاع یابید