در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام

بنده به یکی از شعب کار گزاری تهران جهت صدور اولین دفترچه بیمه مراجعه کردم ولی به بنده گفتند که برای صدور اولین دفترچه باید به شعبه ای که بیمه رد کرده اید مراجعه کنید . با توجه به اینکه شعبه بیمه من در کردستان است و بنده فعلا در تهران هستم و نیاز ضروری به دفترچه بیمه دارم آیا میتوانید بنده را در این زمینه کمک کنید

با تشکر
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر شعبه شما وصل به سیستم واحد و مرکزی باشد سایر شعب هم امکان ارایه خدمات را دارند