در بیمه درمان تکمیلی توسط
آزمایش NIPT یا NIFTY تست غیرتهاجمی تشخیص پیش از تولد اختلالات کروموزومی cell free DNA می باشد.

با توجه به ازدواج فامیلی پزشک برای من این آزمایش رو پیشنهاد داده.

این آزمایش جزو خانواده غربالگری و برای شناسایی ناهنجاری جنین می باشد ولی هزینه آن بالا است و حدود یک میلیون و هفتصد هزار تومان است . آیا بیمه تکمیلی آن را پرداخت می نماید؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
اگر با دستور پزشک باشد از مکمل بندهای پاراکلینیکی و آزمایشات و جراحی های مجاز قابل پرداخت است