در بیمه درمان تکمیلی توسط
هزينه برداشتن و جراحى رحم با بیمه تکمیلی چقدر ميباشد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
هیسترکتومی روشی است که در آن قسمتی از رحم یک زن و یا تمام آن با عمل جراحی برداشته می‌شود.از علل شایع برداشتن رحم، خونریزی های نامنظم رحمی است که در سنین بالای 40 سالگی، بیشتر پیش می آید. این بیماری که به دلایل مختلف پیش می آید، اغلب با مصرف داروهای مناسب درمان می شود، اما گاهی خونریزی با درمان های مرسوم بهبود نمی یابد یا به دلیل بیماری های دیگری مثل دیابت و فشار خون، امکان درمان دارویی مناسب وجود ندارد
از علل جراحی های رحم
بیماری اندومتریوز
آدنومیوز
فتادگی شدید رحم یا مثانه
در هر صورت همانطور که مشاهده مینمایید علل مختلفی برای این جراحی و به دنبال آن هزینه های متفاوتی خواهد داشت ولی بطور کلی اگر شما یک بیمه درمان تکمیلی و یک بیمه تامین اجتماعی داشته باشید با پرداخت حداکثر 500 هزار تومان میتوانید این جراحی را در بیمارستانهای خصوصی انجام دهید.