در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام. بیمه تامین اجتماعی هستم. ضمن آنکه بیمه نامه عمر بیمه ایران نیز دارم.

 آیا می توانم به صورت انفرادی و فقط برای خودم ، بیمه تکمیلی از شرکت بیمه ایران بگیرم؟ و اگر امکان آن باشد، حداقل و حداکثر مبلغ پرداختی حق بیمه به صورت سالیانه یا ماهانه چقدر می شود. متشکرم.
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام
بیمه عمر هیچ ارتباطی با بیمه درمان ندارد
و شرکت بیمه ایران تا کنون پوشش تکمیلی زا بصورت انفرادی ارایه نداده است

شما فقط میتوانید از شرکت هایی که بیمه درمان تکمیلی را بصورت خانوار یا انفرادی ارایه میدهند خریداری نمایید که تعدادشان بسیار بسیار محدود است
بیمه ملت و بیمه کمک رسان بطور انفرادی ارایه میبدهند