در شرکت بیمه توسط
سلام

کدام یک از شرکت های بیمه کلاهبردار هستند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز آقای نظری سلام،وقت بخیر.

شرکت های بیمه در کل زیر نظر بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نظارت می شوند.

از نظر ما بعنوان فروشندگان بیمه در ایران،هیچ شرکتی کلاهبردار نبوده و نیست،مگر اینکه خلافش ثابت شود.

اینکه مردم ما از نظر سواد بیمه ای در سطحی بسیار پایین میباشند باعث سو استفاده بعضی از نمایندگان و یا همکاران میشود که با وجود سایتهایی نظیر همین بیدبرگ که برای راه اندازی آن زحمات زیادی کشیده شده،خود باعث افزایش آگاهی و اعتماد مردم به کسانی میشود که در این عرصه واقعا در راه خدمت رسانی به مردم تلاش مینمایند.

خواهش میکنم،شرکت بیمه و نماینده خود را با چشمانی باز و با اطمینان بیشتر انتخاب نمایید تا در آینده شاهد سوالاتی نظیر سوال شما نباشیم و یا کمتر به این موارد برخورد نماییم.