در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
در صورت ازکار افتادگی قرارداد چگونه ادامه پیدا میکند آیا مستمری تعلق میگیرد؟

این مورد برای بیمه عمر کارآفرین چگونه است
3 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود

قرارداد بیمه های زندگی با از کارافتادگی به قوت خود باقیست و شرکت بیمه تعهدات خود را ایفا میکند در صورت ازکارافتادگی چنانچه بیمه گزار پوشش معافیت و دریافت مستمری در صورت از کارافتادگی را خریداری کرده باشد و در فرم پیشنهاد درخواست داده باشد، هم از پرداخت ادامه حق بیمه ها معاف خواهد شد و شرکت بیمه حق بیمه ها را پرداخت خواهد کرد هم چنین مستمری ازکارافتادگی یا غرامت ازکارافتادگی پرداخت خواهد شد.

توجه کنید که غیر از پوشش فوت عادی سایر پوشش ها به عنوان پوشش اضافی هستند و درصورت تمایل بیمه گذار ارایه خواهند شد