در شرکت بیمه توسط (510 امتیاز)
مقایسه ضریب خسارت بیمه کارآفرین با صنعت بیمه؟
پایین بودن ضریب خسارت خوب است یا نه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
ضریب خسارت از نسبت خسارت های پرداخت شده به حق بیمه دریافتی به دست می آید.

این ضریب به تفکیک رشته محاسبه می شود و یکی از داده های مهم در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های صنعت بیمه است.
بدیهی است که هرچقدر ضریب خسارت در هر رشته پایین تر باشد،نشان می دهد که انتخاب ریسک و حق بیمه های دریافتی، هوشمندانه انجام شده و یک شرکت بیمه یا مجموعه صنعت بیمه عملکرد بهتری داشته است.

برای مقایسه صریب خسارت بیمه کارآفرین با صنعت بیمه، باید به آمرهای رسمی شرکت بیمه کارآفرین و آمار مربوط به صنعت بیمه در یک سال بخصوص مراجعه کرد و بررسی های تکمیلی را انجام داد.