در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
تکلیف کسانی که بیمه توسعه داشتند چه شد آیا خسارتشان پرداخت شد
کسانی که بیمه عمر توسعه داشتند آیا اصل پولشان برمیگردد و یا سودهایشان راهم میدهند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای بیمه نامه ها،معمولا یک سری پوشش های بیمه ای وجود داره که حق بیمه آنها به دو صورت دریافت میشه.

یا بابت اون پوشش ها حق بیمه اضافه دریافت میشه.

یا حق بیمه اون پوششها از اصل حق بیمه پرداختی کسر میشه.

پس اصل حق بیمه شما بدلیل داشتن پوششهای بیمه ای،شامل کسوراتی خواهد شد.

بنابراین هیچ شرکت بیمه ای اصل پول شما را عودت نخواهد داد،فقط سود تضمینی بهمراه سود مشارکت در منافع بازپس داده میشود.

توجه شما را به این نکته معطوف می نمایم که بیمه توسعه بدلیل عدم اجازه فعالیت توسط بیمه مرکزی،اجازه برداشت و یا سرمایه گذاری از منابع حاصل از بیمه های زندگی خود را نداشته.

پس در نتیجه سودی عایدش نشده،و در اصل،اندوخته های بیمه نامه به شما بازپس داده خواهد شد.