در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

سلام, چند روز پیش پدرم وقتی تو جاده کمربندی درحال تردد بود یک دستگاه خودروی نیسان وانت از فرعی راه ایشون رو میبرن  و باعث تصادف میشن, وتوی کروکی راهنمایی و رانندگی تقصیر رو پنجاه پنجاه کردند,

 طبق نظریه راهنمایی و رانندگی  خط ترمز حدود سی متره و طبق فورمول خودشون سرعت حدود هشتاد و پنج کیلومتر  شده,  میخواستم بدونم ایا به کروکی اعتراض کنم یا نه ؟ صورت پدرم چند جاش شکسته, تشکر

1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز تشخیص علت حادثه و درصد تقسیر براساس مستندات و با نظر کارشناس حاضر در محل و با بررسی مستندات و اظهارات طرفین و مشاهدات کارشناس مقدور است