در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام،
برادرم به همراه دوستش با موتور در جاده دوطرفه در حال رفتن بودن ساعت شش غروب از روبرو یک ماشین سواری در لاین سبقت بطور جزئبا موتور برخورد میکنه،وماشین سواری فرار میکنه،شاهدی نبوده،کروکی صحنه افسر نکشبده ،به علت فرار سواری کارشناس هم نمیفرستن،گواهی نامه و بیمه ندارد،الان خانواده دوستش ازش شکاید کردن میگن ماشینی در کار نبوده،دوستش توی کما هستش،باید چیکار کنم؟اگه امکانش هست راهنمای کنید ،سپاسگزارم
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

هنگام تصادف اولین تماس با اورژانس و پلیس انجام میشه و پلیس با توجه به حضور کارشناس تصادفات (افسر راهنمایی و رانندگی) اقدام به گزارش و کشیدن کروکی مینماید و نیز در موارد جرحی پلیس کلانتری نیز حضور می یابد پس لازم است بدانیم دلیل نکشیدن کروکی توسط افسر چه بوده؟

در هر حال

راننده موتور میبایستی سریعا به کلانتری مراجعه نماید و گزارش نماید که کاملا شرح حادثه را کتبا بنویسد و تقدیم کلانتری نماید

سپس با مراجعه به دادسرا و طی مراحل قانونی ،دادسرا برای کشف حقیقت اقدام به اعزام کارشناس رسمی دادگستری منماید که اگر کارشناس رسمی تایید کرد پلیس راهنمایی و رانندگی اقدام به کشیدن کروکی مینماید  که حادثه واقعی بوده،دادسرا با توجه به تایید کارشناس شما را ارجاع میده به پزشکی قانونی  که پس از دریافت نامه پزشکی قانونی داسرا اقدام به صدور رای می نماید

پس از صدور رای شما به صندوق خسارات بدنی مراجعه و خسارات وارده را براساس قانون دریافت می کنید

ضمنا در مراجعات توجه داشته باشید از تمام اوراق کپی تهیه و نزد خود نگه دارید

اگر توانایی گرفتن وکیل دارید حتما از وکیل استفاده کنید

و درپایان توصیه به تمام هموطنان عزیزم

بدون بیمه نامه و گواهینامه نه خودتان رانندگی کنید و نه اجازه دهید فرزندانتان استفاده کنند