در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
س
کل سابقه بنده ۳۲ ماه هستش آیا بنده که رای حل اختلاف را گرفتم و بیکاریم تایید شده است با فرستادن مدارک من به بیمه ممکنه که درخواستم تایید نشه و بگویند که چون سابقه کمه بیمه بیکاری نمیدند
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

طبق قانون توی بدترین شرایط شما باید حداقل شش ماه سابقه بیمه داشته باشید

و در کارگاههای دائمی حداقل یکسال قبل از بیکاری پشت سرهم بیمه شده باشید

بیکاریتون هم غیر ارادی باشه

در صورتی که همه شرایط بالا رو داشته باشید بهتون بیمه بیکاری تعلق میگیره ولی چون سابقه شما کمه اگرمجرد باشید 12 ماه و اگر متاهل 18 ماه مقرری بیکاری پرداخت می شود.