در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پنج ماهه که بیمه عمر و تامین  آتیه پاسارگاد کرده آیم. متولد 1348 هستم و شوهرم متولد 1350 است، برای بازنشستگی زمان بیمه محاسبه میشود یا سن بنده؟
ماهیانه هر کدام 50/000 تومان پرداخت میکنیم
در چه سنی بازنشسته خواهیم شد؟و اینکه این مبلغ،  بیمه  چند درصدی میباشد؟لطفا توضیح کامل بدهید،سپاسگذارم
3 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
در بیمه های زندگی،زمان بازنشستگی،بدلخواه و در پابان قرارداد هست؛ ارتباطی به سن ندارد؛فقط مجموع طول قرارداد و سن شما نباید بیش از ۷۰ سال شود؛
شما هروقت بخواهید میتوانید درخواست بازخرید بدهید و مبلغ بازخریدی رو یکجا دریافت کنید یا بصورت حقوق بازنشستگی؛ و یا اینکه در پایان قرارداد مبلغ ذخیره اندوخته رو یکجا دریافت کنید یا بصورت مستمری؛
البته دقت کنید بازخرید کمتر از ۵ سال به صرفه نیست،چون مبلغ بازخریدی بعلت هزینه های بیمه گریو سرمایه گذازی طولانی مدت،کمتر میشود؛اما در بیمه زندگی بعد از ۵ سال شما به سود تساعدی میرسید؛

پس از مزایای بیمه زندگی،همین انعطاف پذیری هایش هست؛همه چیز بستگی به تصمیم شما دارد و هرزمان خواستید میتوانید خودرا بازنشسته کنید؛

اما یک نکته،در بیمه های عمر،بهتر از پرداخت حق بیمه،بطریق سالانه باشد،چون در این صورت،رشد ذخیره اندوخته شما بیشتر خواهد بود که در صورت تمایل میتوانید طی یک الحاقیه،روش پرداختی رو تغییر دهید
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،در مورد بازنشستگی در بیمه های عمر که محدودیتی وجود ندارد و از سال دهم به بعد فرد میتواند در خواست بازنشیتگی کند. و بازنشیتگی در بعضی از بیمه ها به دو صورت میباشد. یا کل اندوخته تبدیل به مستمری میکنید،بیمه شما قطع میشود و مستمری ثابت مادام العمر دریافت میکنید
2.قسمتی از اندوخته تبدیل به مستمری میشود ،بیمه شما ادامه میابد،مستمری افزایشی مادام العمر دریافت میکنید.که بسته به نیاز شما بیمه نامه طوری میتواند تنظیم شود تا بهتربن بازنشستگی را دربافت کنید.
برای مشاوره تخصصی و رایگان میتوانید با من تماس بگیرید.