در قانون کار و قرارداد کار توسط

با سلام وعرض احترام.می خواستم بدانم قوانین کار در مناطق ازاد با قوانین  در مناطق عادی فرق میکند .

وحق السعی کارگری که بدون اراده وبه دلیل مشکلات مالی شرکت یک ماه خانه نشین ویا به حالت تعلیق در امده باشد وبع از یک ماه دعوت به کار شده چیست.

و حق و حقوق کارگر در این یک ماه که خانه نشین بوده در مناطق ازاد چگونه محاسبه می شود.

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
کارگاههای مناطق آزاد تابع مقررات خاص مربوط به متاطق آزاد می باشند که با قانون کار تفاوت هایی دارد ...