در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام

شرکت بازاریابی بیمه های بازرگانی هستیم. به این صورت که با معرفی مشتری به نمایندگان بیمه، هزینه ای بابت معرفی می گیریم.

آیا ما باید این درآمد را به سازمان تامین اجتماعی اعلام کنیم؟

آیا باید به نماینده بیمه فاکتور فروش صادر کنیم؟

اگر فاکتور فروش صادر کنیم و مالیات ارزش افزوده پرداخت شود، آیا می بایست مبلغ حق بیمه را نیز می بایست به تامین اجتماعی پرداخت کنیم؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

روز بخیر

چون شما شرکت هستید باید نفراتتون رو طبق قانون تامین اجتماعی بیمه کنید ولی چون قراردادی با بیمه مبادله نکردید و دریافتتون رسمی نیست و کارفرماتون مفاصا حساب بیمه نمی خواد لزومی به گرفتن مفاصا حساب بیمه نیست. مگر اینکه بابت این موضوع قراردادی داشته باشید و مبلغ قرارداد یا درصد دریافت مشخص باشد که در این صورت باید شما برای هر دریافتی فاکتور صادر کنید و در نهایت بعد از پایان قرارداد توسط کارفرما به بیمه معرفی شوید برای اخذ مفاصا حساب بیمه.