در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
تاریخ تولد وکد ملی اینجانب تغییر کرده باقی اطلاعات مثل سابق میباشد موارد فوق در توضیحات شناسنامه آمده است سن اینجانب 2 سال کوچکتر شده به بیمه اعلام کردم الان جهت استعلام هر دو کد ملی من در بیمه موجود میباشد با یک شماره بیمه و سوابق قبل به کد ملی جدید اضافه نشده چکار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط
سابقه با "شماره بیمه" جمع آوری و محاسبه و ملاک عمل قرار می گیرد و در آینده نزدیک "شماره تامین اجتماعی" مورد استفاده قرار می گیرد. تغییر شماره ملی شما از این منظر اشکالی نداشته و ایجاد نمی کند.
سوال شده بهمن 2, 2020 در سایر توسط (260 امتیاز) آیا امکان دریافت کد ملی جدید وجود دارد ؟