در سوابق بیمه توسط
سلام حدود۷۲ساعت است توسایت سوابق برای مشاهده سوابق ثبت نام نمودم هنوزپیامک برام ارسال نشده کی پیامک برام ارسال میشه ایاتاقبل ازارسال پیامک نمی توانم وارد سایت برای مشاهده سوابق شوم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای مشاهده سوابق بیمه باید پیامک تایید ثبت نام را دریافت کنید اگر هنوز پیامکی دریافت نکرده اید دوباره در سایت سوابق بیمه ثبت نام نمایید

حتما قبل از ثبت نام در سایت سوابق راهنمای ثبت نام در سایت سوابق را مطالعه نمایید

مشاهده سوابق بیمه