در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
در صورت بازخرید قبل از موعد زمان بیمه عمر شرکت ها کدام سود جدول را میدهند؟ تضمین شده یا مشارکت در منافع به نرخ روز؟
6 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام
در بيمه پاسارگاد در زمان بازخريد سود مشاركت و تضميني به صورت روز شمار محاسبه مي گردد.
براي مثال مبلغ دريافتي شما در يك بيمه نامه ١٠ ساله با يك بيمه نامه ٢٠ ساله كه مي خوايد سال ١٠ ام بازخريد كنيد يكسان است.