در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
سود ثالث چیست و کدام بیمه ها در بیمه عمر سود ثالث میدهند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام ،وقت بخیر.

در بیمه های زندگی ،پرداخت سود به ۲ صورت می باشد:

۱-سود تضمینی،که با پرداخت حق بیمه و پس از کسر حق بیمه های پوششهای بیمه ای بوجود می آید.

این سود در ۲ سال اول ۱۶٪ ، در ۲ سال دوم ۱۳٪ و از سال پنجم به بعد معادل با ۱۰٪ خواهد بود که هر ۵ سال یکبار توسط شورای عالی بیمه نرخ ۵ سال یعد اعلام میگردد.

۲- سود مشارکت در منافع: که در هر سال بیمه ای، و پس از اعلام سود ناشی از سرمایه گذاری شرکتهای بیمه در بخش های مختلف اقتصادی حاصل گردیده، و این سود پس از کسر مالیات،ارزش افزوده و... توسط واحد IT بطور سیستمی و نرم افزاری بر روی تمامی بیمه نامه ها اعمال میگردد.

بجز پرداخت این ۲ مدل،سود دیگری در بیمه نامه های عمر وجود نداشته و اگر نماینده یا کسی آن را به شما بازگو کرده،منظورش سود مشارکت در منافع می باشد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخای حق شماست.

موفق و پیروز باشید.