در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
با سلام وعرض احترام.اینجانب کارگر کارخانه تولیدی با 16 سال سابقه پس از انقضا قراردادسه ماهه به علت وضع بد مالی واقتصادی ونبودن تولیدطی یک نامه یک ماه (مهر ماه )غیر ارادی مراخانه نشین کردند.سپس از اول ماه ابان دعوت به کار شدم.وقراداد سه ماهه را از اول ماه ابان قید نمودند.حالا میخواستم بدانم تکلیف حق وحقوق و استمرار بیمه اجتماعی وحق السعی من دراین یک ماه  چه می شود.تطفا مرا راهنمایی کنید. باتشکر فراوان .
توسط
درضمن کارخانه ما جز مشاغل سخت و زیان اور به حساب می اید.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
خاتمه همکاری شما بدلیل اتمام قرارداد همکاری  بوده و بدلیل نداشتن کارکرد حقوقی نیزبه جنابعالی تعلق نمیگیرد .. .