در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
چهار سال کارکردم بیمه نبودم.منتها بعد ازان بیمه کردند وهمان تاریخ را شروع بکارنوشتند چهارسال قبلی را چه کنم ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر الزام کارفرما نسبت به پرداخت حق بیمه توسط کارفرما اقدام نمائید و مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه شما می باشد. ( حتما بابت این 4 سال باید مدارک کافی داشته باشید)