در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام ایا به راننده مقصر حادثه که مجروح شده وشکستگی استخوان دارد ولی نقص عضو نشده وبیمه اش در تاریخ۹۵/۷/۷ تمدید شده دیه تعلق میگیرد؟  من سوالهایی که قبلا در این مورد در این سایت شده بود رو بررسی کردم,

 بعضی جواب دادن بعله به درصدی که پزشک قانونی زده دیه میگیره و بعضی نوشتن درصورت نقص عضو غرامت پرداخت میشه, حالا کدوم جواب درسته, یه جواب قطعی برا سوال بدید
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

این دوگانگی پاسخ ها به علت تغیر قانون بیمه شخص ثالث جدید و قدیم در این ارتباط هست

در قانون قبلی فقط در صورتی که راننده مسبب حادثه دچار نقص عضو یا از کارافتادگی یا فوت و با در خارج این موارد طبق نظر پزشک معتمد بیمه ، بیمه خسارات را پرداخت میکرد

ولی در قانون جوید به تمام شکستگی ها و ارش و جرح های مسبب حادثه خسارات تعلق میگیره

و شما چون بعداز تصویب این قانون بیمه نامه خود را تمدید کرده اید

میتوانید خسارات خود را از بیمه کامل دریافت کنید

پیگیری حقوقی دیه تصادفات