در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با درود

بنده در آموزشگاهی به مدت دو سال مشغول به کار هستم ولی از طرف محل کار بیمه نیستم

اگر ممکن است لطفا راهنمایی بفرمایید که اگر خودم بخواهم خودم را بیمه کنم که هم به  عنوان سابقه کار محسوب شود و هم از شرایط درمانی و بعد بازنشستگی آن استفاده کنم آیا امکان پذیر است  و چه شرایطی دارد ؟در صورت امکان پذیری حق بیمه آن چقدر خواهد بود ؟

 (سابقه کار در حال حاضر برای من مهم است )
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله با مراجعه به شعبه محل سکونت خود و درخواست بیمه خویش فرما پس از طی مراحل و آزمایشات در صورت انجام دادن خدمت سربازی میتوانید بیمه خویش فرما شوید