در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام به همه کارشناسان محترم بیمه

قصد تغییر بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد به بیمه اختیاری رو دارم آیا امکان این کار وجود دارد یا خیر ؟ شرایط خاصی دارد آیا ارائه حساب بانکی یا مقدار درآمد ماهیانه لازم هست یا خیر ؟ غیر از هزینه بیمه ای که ماهیانه پرداخت می شود آیا فرقی دارد یا خیر ؟

این کار رو الان انجام دهیم بهتر هست یا بزاریم چند سال مونده به بازنشستگی ؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اولا باید دید هدفتون از این کار چیست

اگر قصد دارید بخاطر تفاوت ناچیز حق بیمه اینکارو انجام بدید بهیچ عنوان پیشنهاد نمیشود و باید بعرض برسانم طبق طرحی که الان در مجلس رفته تا بررسی بشه احتمالا میزان مستمری براساس میانگین ده سال آخر پرداخت حق بیمه باشد

پس آگاه باشید در مورد کاری که میخواهید انجام بدهید