در بیمه درمان تکمیلی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

دوره انتظار در بیمه های درمان تکمیلی یعنی چی؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در بیمه تکمیلی از زمان شروع قرارداد در سال اول،تا مدت معینی، شما از بعضی از پوشش های بیمه تکمیلی تون نمیتونین استفاده کنین.

مثلا برای پوشش های پاراکلینیکی،تا ۳ ماه ابتدای سال اول قرارداد و زایمان،بین ۹-۶ ماه شامل دوره انتظار شده،و در صورت نیاز نمیتونین از اون پوششها استفاده و غرامت بگیرین.

مثلا اگه بخواین از بیمه تکمیلی برای زایمان استفاده کنین،باید حداقل یک سال قبل و جلوتر بیمه تکمیلی رو ثبت نام کرده باشید.
با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.