در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (33,930 امتیاز)
منظور از مشارکت در منافع در بیمه متصدیان حمل و نقل داخلی بیمه کارآفرین چیست؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

این گزینه یکی از مزایای بیمه متصدیان حمل و نقل داخلی در شرکت بیمه کار آفرین می باشد. در این گزینه در صورتی که در پایان هر دوره یکساله قرارداد مشخص شود که نسبت مجموع خسارتهای پرداختی و معوق به حق بیمه دریافتی هر قرارداد کمتر از پنجاه درصد است بیمه گر می تواند حداکثر معادل 10درصد حق بیمه آن قرارداد را به عنوان مشارکت در منافع به بیمه گذار پرداخت نماید.