در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر بلی چه شرایطی رادر قرارداد لحاظ کنند تا از قوانین تامین اجتمایی عدول نکرده باشند
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
در قرارداد مشاوره چون حق المشاوره مطرح است و مشاوره شغل محسوب نمیشود قرارداد خاصی ندارد و فقط مشخصات طرفین و میزان حق المشاوره و محل و ساعات حضور و تعهدات در قرارداد قید میشود البته شما که بازنشسته تامین اجتماعی هستید قطعا میدانید که قراردادهای مشاوره قرارداد کار محسوب نمیشود