در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا هزینه امراض خاص مثلا 30میلیون برای هر یک از بیماریها جداگانه محسوب میشود یا خیر؟؟

 لطفا در مورد مزایای امراض خاص شرکتها توضیح دهید تا با اطلاعات بیشتری شرکت بیمه عمر خود را انتخاب نمایم.
4 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ، آقا یا خانم مشاور بیمه زندگی ،

 برای این ادعا نیز دلیل مکتوب قابل ارائه دارید :

شما می فرمائید :
" اما در مورد بیمه پاسارگاد؛ این شرکت حداکثر برای هر بیماری 25 میلیون یعنی مجموع 125 میلیون را در نظر گرفته؛ این یک مشکل دارد:

شما اگر به اندازه یک شرکت دیگر که 25 میلیون پوشش میدهد،حق بیمه امراض خاص بپردازید، در صورت ابتلا به یک بیماری،مثلا سکته قلبی، شرکت دیگر به شما 25 میلیونبه صورت غرامت یا جبران هزینه های پزشکی پرداخت میکند؛اما بیمه پاسارگاد 5 میلیون و بصورت غرامت پرداخت میکند؛ و اگر شما 5 برابر شرکت دیگر حق بیمه بدهید در صورت ابتلا به یک بیماری 25 میلیون و برابر شرکت دیگر غرامت میدهد؛"

میشه بفرمائید درکجای اسناد بیمه عمر شرکت پاسارگاد این ادعا شما موجود است ؟؟؟ !!!!!

حق بیمه ، پوشش  بیماریهای خاص آنقدر کم و ناچیز است که به هر بیمه گذاری اعلام می کنیم براحتی انتخاب می کند .ضمنا ما پرونده خسارتی داریم که شخص دو بیمه عمر نزد شرکت ما داشته است و از هر دو سرمایه بیماریهای خاص خود را گرفته است.

لطفا با سند ومدرک جواب مردم را بدهید ، مردم ما کاملا فهیم هستند و سره و ناسره را براحتی از هم تمیز می دهند.

اگر شرکت متبوع شما این پوشش را عرضه نمی کند ، لطفا بجای تخریب رقیب قدر ، بدنبال ارائه این خدمت ارزنده که بنیانگذارش شرکت بیمه  پاسارگاد می باشد برآئید ،  بجای توجیه ، به  شرکت خودتان اعلام نمائید که درصورت امکان این پوشش را  به بیمه گذارانتان ارائه نماید.

لطفا دست از تخریب بردارید.

ضمنا در تمامی شرکت های بیمه پوشش بیماریهای خاص بصورت درصدی از حق بیمه لحاظ می شود .
___________________

قبل از خرید هر بیمه نامه ایی ، از مشاوره رایگان ما در روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 18 تا 19:30 بهره مند شوید ، به شما تضمین می دهیم با مشاوره ما بهترین بیمه نامه را خواهید داشت.

شاد و سلامت باشید.