در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
خانمی زمان مرخصی زایمانش تو لیست بیمه اشتباه رد می شه و شرکت برای تصحیح این اشتباه نه تنها اقدامی نمی کنه بلکه به این خانم پیشنهاد می ده که از خیر این حقوق بگذره. مدارک پزشکی و بیمارستان و شناسنامه نوزاد موجوده و این خانم حتی لیست ارسالی رو هم از شرکت گرفته. الان می خواد حقوق 6 ماه مرخصی رو بگیره اما به خاطر تاریخ اشتباه مرخصی نمی تونه اینکارو بکنه. چه راهکاری برای حل این مشکل وجود داره؟
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

کارفرما می بایست اشتباه خود در بیمه پردازی را به صورت کتبی ( بامهر کارگاه) به همراه مدارک استراحت و تصویر شناسنامه نوزاد به تامین اجتماعی ارائه نماید تا مراحل قانونی اصلاح سابقه صورت پذیرد