در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام میخواستم بدونم ایا قانون بیمه بودن حداقل 90 روز در سال اخر عمر چیه?اگه یکنفرزیر 60سال یکسال پرداخت کنه بالای 90 روز حقوقی به افرادتحت تکفلش تعلق میگیرد?ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام منظور از 90 روز آخر سال عمربه این معنا است  که کسی که فوت میکنه  باید شرایط ماده 75 رو داشته باشه که به خانواده حقوق مستمری بازماندگان به صورت کامل پرداخت کنند این ماده یعنی از تاریخ فوت تا یکسال قبل 90 روز سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشد