در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام
اینجانب تا اول تیر ماه۹۵بمدت ۱۹ سال و ۴ ماه در دانشگاه آزاد شاغل بودم و بعد از آن مرخصی بدون حقوق گرفتم و از اول تیرماه در شعبه بیمه ای که در ارتباط با بیمه دانشگاه بود قرارداد بیمه اختیاری بستم.و طبق راهنمایی مسئول بیمه قرار شد تا پایان سنواتم که ۲۰ سال شود یعنی اسفند ۹۵ هرماه حق بیمه اختیاری پرداخت کنم.اکنون به بنده اعلام کردند که بیمه اختیاری با ۲۰ سال سنوات بازنشسته نمیکند.حقوق حکم کارگزینی اینجانب ۲/۳۰۰/۰۰۰ بوده که ایشان میفرمایند ۷۰۰/۰۰۰ تومان ماهانه به من پرداخت خواهند نمود.آیا این مبلغ صحیح هست؟

آیا من میتوانم با ارائه نامه موافقت مرخصی دانشگاه و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد نوع بیمه خود را از اختیاری به تامین اجتماعی تغییر داده و جایگزین نمایم تا بتوانم از حقوق بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوم ؟ و درخواست بازنشستگی به دانشگاه محل کارم بدهم و بازخرید سنوات نکنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما اشتباه بزرگی که کردید این بوده اگر 8 ماه دیگر به بیمه خود در دانشگاه ادامه میدادید با 20 سال سابقه و 42 سال سن میتوانستید بازنشسته شوید چونکه جزو قانون کار محسوب میشوید اما با بیمه اختیاری باید 55 سال سن داشته باشید حال اگر میتوانید مجدد از طریق دانشگاه بیمه شوید این کار رو انجام دهید وبا واریز چند ماه درخواست بازنشستگی بدهید