در سوابق بیمه توسط
با سلام
شماره سری شناسنامه های المثنی با آنچه در فرم ثبت نام است فرق میکنه ( یک بخش است مثلاً  نه ) و هنگامی که وارد میکنیم علامت ضربدر قرمز میآید لطفاً راهنمایی فرمایید.   با تشکر
3 پاسخ
توسط (160 امتیاز)

سلام

شناسنامه منم المثنی است برای سری شناسنامه ام در همون جای ضربدر قرمز که گفتید دو تا صفر گذاشتم تایید کردwink  منتظر پیامک هستم

شمام امتحان کنید

توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
شما می بایستی به واحد نامنویسی بیمه سازمان تامین اجتماعی مراجعه نموده و مدارک خود را ارائه کنید تا اصلاح گردد.