در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خسته نباشید . پدر من 15 سال سابقه بیمه داره . یکسال هم سربازیشو خریده و جز مدت بیمش شده و الان سابقش در کل 16 ساله ! 14سال اول بیمه اختیاری بودیم و دوسال اخیر متوجه شدیم ک بخاطر شغلش میتونیم بیمه کارگری کنیم شغل ایشون گچ کاریه و الان هم 60سالشونه .دوسال بیمه کارگری بودیم اما الان برای تمدید بیمه بعد از اینکه تحقیق و بازرسی کردن بخاطر اینکه درحال حاضر محل کارشون شهرستان بود بیمه رو تمدید نکردن .ایشون هرجا کار باشه میرن هم تهران هم شهرستان اما گفتن چون الان محل کارت یجای دیگس تمدید نمیکنیم . خواستم بپرسم ک برای حل این مشکل چکار باید بکنیم. میشه سوابق بیمه رو به همون شهری که الان کار میکنن منتقل کنیم ؟ یا اینکه جور دیگه ای تمدید کنیم ؟ درمورد بازنشستگی چ ؟ باتوجه ب اینکه 60سال تمام دارن کی میشه اعلام بازنشستگی کنن و حقوق کامل 30روز رو بگیرن ؟
خواهش میکنم ی راهنمایی کنید . اصن دیگه نمیدونیم باید چیکار کنیم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه سازمان تامین اجتمایی مبنای تایید کار  بازرسی میباشد چون محل کار در محدوده شعبه مربوطه میباشد لذا چون شما در خارج از شهرتون مشغول کار هستید میبایست به بازرسی محل کار مراجعه واعلام درخواست بازرسی کرده ویک برگ از بازرسی انجام شده را به شعبه شهر محل زندگی شما ارسال وبازرس بعد هماهنگی تایید وبه شعبه اعلام وشمادمیتوانید دفترچه بیمه را تمدید نمایید اینکه ایشان اگر با ۱۶سال و۶۰سال سن تقاضای بازنشستگی نماید با ۱۶روز حقوق در ماه مستمری برقرار میگردد...ایمانی